Tafellakensessies

In de Tafellakensessies brengen we de deelnemers van uw evenement met elkaar in gesprek. In kleine groepjes delen zij kennis en ervaring met elkaar. Na 20 minuten wisselt elke groep door naar een andere tafel en naar een ander onderwerp. Aan die volgende tafel vat de gespreksleider de ideeën samen die al op het tafelkleed staan, de volgende groep gaat daar dan over verder denken. Na drie rondes wordt aan elke tafel één actie gekozen, die acties worden kort gepresenteerd.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
Tafellakensessies - samen oplossingen bedenken

Tafellakensessies

Samen oplossingen bedenken

 • ”Ons management team heeft met een Superbrainstorm de basis kunnen leggen voor een gedragen strategie voor de komende jaren. Erik staat garant voor een boeiende, dynamische en vooral ook humorvolle bijeenkomst.”

  Jos Heerkens, Heijmans Wegen BV
 • ”Erik voelt het publiek uitermate goed aan en met zijn energie en enthousiasme weet hij de zaal volledig mee te krijgen. In zijn superbrainstorm betrekt hij het hele publiek en wordt er veel interactie geschept waaruit een mooie dynamiek ontstaat.”

  Mark Michies, Compass Group / Eurest
 • ”We hebben een prima dag gehad. Pauline heeft onze superbrainstorm op inspirerende manier geleid. Humor, scherpte en inhoud. Het Wandverslag heeft een hele leuke samenvatting van een topmiddag opgeleverd!”

  Nancy Trip, Powered by Twente
 • ”Het thema van onze dag was verbondenheid en Erik heeft dit goed in de praktijk weten te brengen. Hij zorgde door zijn humor, aanstekelijke enthousiasme, en persoonlijke aanpak dat alle medewerkers zich betrokken voelde, goed mee deden en geïnspireerd naar buiten liepen.”

  Lot van Brakel, Guidion
 • ”Met prikkelende vragen werden de gasten aan de slag gezet om samen met elkaar na te denken over de toekomst.”

  Ilse Dalhuisen, Dechesne & Boertje Eventmarketing
Tafellakensessies - crowdsourcen

Crowdsourcen

Bedenk samen oplossingen

De Tafellakensessies is een effectieve werkvorm om uw deelnemers te activeren en te verbinden. Op een laagdrempelige manier gaat men in kleine groepjes met elkaar in gesprek. In drie rondes bouwen de deelnemers voort op de ideeën van andere groepjes. Tot slot worden de conclusies gedeeld.

Tafellakensessies - van idee tot actie

Van idee tot actie

Resultaatgericht aan de slag

De tafellakensessies bestaat uit drie rondes met elk een ander doel. De eerste ronde is een brainstorm-ronde, in de tweede ronde bedenken de deelnemers concrete acties: ‘Wat kunnen we zelf doen?’ en in de derde ronde wordt één actie gekozen die het meeste prioriteit heeft.

Tafellakensessies - workshopleider

Workshopleider

Succes verzekerd

Wij bieden ervaren, resultaatgerichte workshopleiders. Onze workshopleider denkt met u mee in het voortraject en verzorgt de briefing voor uw eigen gespreksleiders aan tafel. Onze workshopleider zorgt voor de tafellakens en stiften en leidt op uw evenement de tafellakensessies.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie weet hoe jij jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgt. Dat is de kracht van live communicatie.

Bezoek livecommunicatie.nl