Tafellakensessies

In de Tafellakensessies brengen we de deelnemers op jouw evenement met elkaar in gesprek. In verschillende gespreksrondes bouwen zij verder op elkaars ideeën. Dat leidt tot een gevoel van verbondenheid en tot verbluffend goede oplossingen, waarmee iedereen direct aan de slag kan en wil.
In het voortraject bedenkt onze Superbrainstormer samen met jullie de uitdagingen voor de verschillende tafels. Hij/zij brieft jullie eigen gespreksleiders. Onze Superbrainstormer presenteert de sessie op jullie evenement en tot slot maakt hij/zij een aantrekkelijk verslag van de opbrengst uit de verschillende (online) tafels. Dat verslag kun je direct nasturen aan je deelnemers.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
Tafellakensessies - samen oplossingen bedenken

Tafellakensessies

Van idee tot actie

 • ”Ons management team heeft met een Superbrainstorm de basis kunnen leggen voor een gedragen strategie voor de komende jaren. Erik staat garant voor een boeiende, dynamische en vooral ook humorvolle bijeenkomst.”

  Jos Heerkens, Heijmans Wegen BV
 • ”Erik voelt het publiek uitermate goed aan en met zijn energie en enthousiasme weet hij de zaal volledig mee te krijgen. In zijn superbrainstorm betrekt hij het hele publiek en wordt er veel interactie geschept waaruit een mooie dynamiek ontstaat.”

  Mark Michies, Compass Group / Eurest
 • ”We hebben een prima dag gehad. Pauline heeft onze superbrainstorm op inspirerende manier geleid. Humor, scherpte en inhoud. Het Wandverslag heeft een hele leuke samenvatting van een topmiddag opgeleverd!”

  Nancy Trip, Powered by Twente
 • ”Het thema van onze dag was verbondenheid en Erik heeft dit goed in de praktijk weten te brengen. Hij zorgde door zijn humor, aanstekelijke enthousiasme, en persoonlijke aanpak dat alle medewerkers zich betrokken voelde, goed mee deden en geïnspireerd naar buiten liepen.”

  Lot van Brakel, Guidion
 • ”Met prikkelende vragen werden de gasten aan de slag gezet om samen met elkaar na te denken over de toekomst.”

  Ilse Dalhuisen, Dechesne & Boertje Eventmarketing
Tafellakensessies - crowdsourcen

Crowdsourcen

Bedenk samen oplossingen

De Tafellakensessies is een effectieve werkvorm om jouw doelgroep te activeren en te verbinden. Op een laagdrempelige manier gaat men in kleine groepjes met elkaar in gesprek. In drie rondes bouwen de deelnemers voort op de ideeën van andere groepjes. Tot slot worden de conclusies gedeeld.

Tafellakensessies - van idee tot actie

Van idee tot actie

Resultaatgericht aan de slag

De Tafellakensessies bestaat uit drie rondes met elk een ander doel. De eerste ronde is een brainstorm-ronde, in de tweede ronde bedenken de deelnemers concrete acties: ‘Wat kunnen we zelf doen?’ en in de derde ronde wordt één actie gekozen die het meeste prioriteit heeft.

Tafellakensessies - workshopleider

Workshopleider

Succes verzekerd

Wij bieden ervaren, resultaatgerichte workshopleiders. Onze workshopleider denkt met je mee in het voortraject en verzorgt de briefing voor jullie eigen gespreksleiders. We adviseren hoe je de deelnemers het beste over de online sessie kunt verdelen.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl