Superbrainstormers

Superbrainstormers zijn specialisten in interactie en crowdsourcing. Live verbinden zij mensen met elkaar en met elkaars ideeën. Met aanstekelijk plezier leiden zij uw Superbrainstorm. Op basis van uw situatie adviseren wij u welke Superbrainstormer het beste bij uw situatie past. Bovendien bieden we verschillende oplossingen om het resultaat vast te leggen in woord en beeld. Een goed verslag is het vertrekpunt voor vervolgacties. Check de beschikbaarheid en ontdek wat onze superbrainstormers voor je kunnen betekenen.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
Superbrainstormers - live crowdsourcing

Superbrainstormers

Ervaren en resultaatgericht

 • ”Pauline heeft onze Superbrainstorm op inspirerende manier geleid. Humor, scherpte en inhoud. Het Wandverslag heeft een hele leuke samenvatting van een topmiddag opgeleverd!”

  Nancy Trip, Powered by Twente
 • ”Helemaal leuk de Superbrainstorm. Ons publiek was helemaal enthousiast en is geïnspireerd naar huis gegaan!”

  Ceciel Bertels, Domus Medica
 • ”Jullie begeleider van onze creatieve brainstorm met een klein en kritisch gezelschap bleek een schot in de roos; scherp op het onderwerp, samenvattend en op de minuut nauwkeurig klaar zonder het creatieve proces te frustreren: KLASSE”

  Sven Boelhouwer, No Desk, in opdracht voor NOC*NSF
 • ”Erik weet de deelnemers in de zaal op een leuke manier met elkaar in gesprek te krijgen en er komen altijd mooie tips en conclusies uit. Bedankt Erik!”

  Melanie de Haan, Bohn Stafleu van Loghum
 • ”Het was geweldig om te zien dat iedereen een bijdrage heeft kunnen leveren in een positieve setting!”

  Loubna Zarrou, Project 1ADR
Superbrainstormer - Erik

Erik

Superbrainstormer

Erik voelt zich thuis in elk onderwerp en hij betrekt de deelnemers actief bij het programma. Hij zorgt ervoor dat de deelnemers met praktische ideeën naar huis gaan.

Superbrainstormer - Femke

Femke

Superbrainstormer

Femke luistert, confronteert en verbindt. Met flair en enthousiasme verbindt zij de verschillende ideeën van de deelnemers. Een echte superbrainstormer!

Superbrainstormer - Gregor

Gregor

Superbrainstormer

Gregor creëert direct een prettige sfeer, waarin alle deelnemers goed tot hun recht komen. Met humor en enthousiasme geeft hij iedereen een actieve rol in het programma.

Superbrainstormer - Pauline

Pauline

Superbrainstormer

Pauline is een sprankelende presentatrice, zij is verbaal sterk mét flair. Zij verdiept zich moeiteloos in elk onderwerp en zoekt de interactie met de zaal op.

Superbrainstormer - Philip

Philip

Superbrainstormer

Philip schroomt niet om uw deelnemers zo nu en dan aan het lachen te maken of aan het einde van de dag een peptalk te geven voor de afsluiting van het programma.

Superbrainstormer - Rob

Rob

Superbrainstormer

Met interactieve stellingen, prikkelende interviews en krachtige samenvattingen zorgt Rob voor een energieke en toch ontspannen sfeer. Daarbij staat de inhoud altijd centraal.

Superbrainstormer - Rutger

Rutger

Superbrainstormer

Rutger schakelt met flair, haast kwajongensachtig, tussen bijzaak en hoofdzaak; oppervlakte en essentie. Daarbij vergeet hij het publiek niet en zal hen waar mogelijk in het gesprek betrekken.

Superbrainstormer - Sophie

Sophie

Superbrainstormer

Sophie heeft een energieke presentatiestijl. Zij maakt het luchtige verschil tijdens een inhoudelijke dag. Sophie spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Superbrainstormer - Sven

Sven

Superbrainstormer

Sven is de verbindende schakel tussen uw deelnemers en het programma. Goed voorbereid en met verstand van zaken helpt hij u uw bijeenkomst tot een succes te maken!

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie weet hoe jij jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgt. Dat is de kracht van live communicatie.

Bezoek livecommunicatie.nl